mardi 21 octobre 2014

Chaussettes de Noël


Continuant la couture pour Noël, voila 3 chaussettes de Noël !
Un en tissu vert avec de motifs de Noël, surpiqué en rouge, avec le bord en lin corsé et l'intérieur en vichy rouge. Un en tissu gris/bleu avec des étoiles, surpiqué en méandres avec un bord blanc avec une dentelle et l'intérieur en blanc. Et le dernier en tissu vichy rouge, des accents rayés, surpiqué en carrés, avec un bord blanc avec des languettes vertes et l'intérieur en vichy rouge.

Continuing with my Christmas sewing, here are 3 Christmas stockings !
One in green fabric with Christmas motifs, quilted in red lines, with the cuff in rough woven linen and the interior in red gingham. One in a grey/blue fabric with stars, quilted in squigly lines, with a white cuff with a lace trim and the interior in white as well. And the last one in a red gingham fabric with striped accents, quilted in squares, with a white cuff and green tabs and a red gingham interior.

Verder naaiend voor Kerstmis, zijn hier 3 Kerst sokken !
Een in een groene stof met kerstmotieven, gequilt met rode lijnen, met een omslag in grof linnen en een voering met een rode ruit. Een in een grijs/blauwe stof met sterretjes, gequilt met een meanderende lijn, met een witte omslag met een kanten rand en een witte voering. En de laatste met een rode ruitstof met accenten in streepjes, gequilt in vierkanten, met een witte omslag met groene tabjes en een rood geruite voering.


 2 commentaires: